Hastanemizde ilk ameliyatımızı başarıyla gerçekleştirdik. Emeği geçen personellerimize teşekkür eder, hastamıza sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
01 Ağustos 2019

• ameliyt3.jpg
  • ameliyt1.jpg
  • amilyt4.jpg
  • ameliyt.jpg

Hastanemiz  ameliyathanesinde daha önce Ortopedi Polikliniklerine müracaat eden iki hasta 1 Ağustos 2019 tarihinde başarılı bir şekilde ameliyat edildi.

Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniğine eline eklem hizasından iğne batması sonucu parmak hareketlerinde ağrı ve elde şişlik şikâyeti ile başvuru yapan G.D. isimli hastaya yapılan muayene ve tetkiklerde 3. MP eklem içerisinde yabancı cisim olduğu ve eklemde septik artrit geliştiği tespit edildi. Hastanemiz ortopedi uzmanlarından Op. Dr. Bilgin BOZGEYİK tarafından rejyonel anestezi uygulanarak eklem aralığındaki 3 mm ebatlarındaki yabancı cisim (iğne parçası) başarılı bir operasyon ile çıkarıldı.

Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Polikliniğine sol el bileğinde yaklaşık 2-3 aydır artan şişlik ve ağrı şikâyeti ile başvuru yapan H.A isimli hastanın yapılan muayene ve tetkik sonuçlarında 2*2 cm’lik kitle tespit edildi. Hastanemiz Ortopedi Uzmanlarından Op. Dr. Murat GÖK tarafından rejyonel anestezi uygulanarak başarılı bir şekilde ameliyat yapılmış olup, alınan kitle ileri tetkik amaçlı Patoloji Laboratuvarına gönderilmiştir. Yapılan bu başarılı ameliyatlar ile sağlık alanında kalite ve verimlilik esasına dayanan, insan hayatını her şeyin önünde tutan uzun ve zorlu bir yolculuğa çıkmış bulunmaktayız.